Cum să faci un logo pentru site-ul tău

Cauți să creezi un logo pentru site-ul tău? Este posibil să nu vă puteți permite un designer grafic profesionist, dar sunteți îngrijorat că abilitățile dumneavoastră în proiectarea logo-urilor nu vor fi suficiente.

Logo-ul mărcii dumneavoastră este o componentă esențială. Nu numai că ar trebui să fie de înaltă calitate, ci și să transmită valorile și identitatea mărcii dvs.

Acest ghid pentru începători vă va învăța cum să creați un logo pentru site-ul dvs. Vă vom arăta cum să creați un logo pentru site-ul dvs.

De ce aveți nevoie de un logo pentru site-ul dvs

Siglele sunt o modalitate obișnuită prin care oamenii să recunoască mărcile importante de pe tot globul. Arcurile de Aur emblematice McDonald’s sunt recunoscute instantaneu și știți ce este în meniu.

Aceasta este puterea branding-ului și un logo joacă cel mai mare rol în construirea acelei imagini.

Un logo unic poate face marca dvs. să iasă în evidență, indiferent dacă creați un blog sau un site web. Îți promovează afacerea și creează încredere.

Utilizatorii încep adesea să se gândească la numele afacerilor înainte de a începe să creeze logo-uri.

Înainte de a putea face acest lucru, asigurați-vă că numele dvs. de marcă nu este deja înregistrat. Consultați ghidul nostru pentru verificarea disponibilității numelor de domeniu.

După ce ați verificat dacă numele companiei dvs. este disponibil, înregistrați-vă domeniul. Credeți-ne, se întâmplă mai des decât ați crede.

După ce v-ați înregistrat domeniul, puteți începe să vă proiectați logo-ul. Pentru începători, oferim o serie de instrumente excelente de creare a logo-urilor.
Cum să faci un logo personalizat pentru site-ul tău

Este nevoie de anumite cunoștințe de design pentru a crea un logo personalizat. Aceste bune practici vă vor ajuta să vă faceți logo-ul profesionist și lustruit dacă sunteți abia la început.

Designul logo-ului dvs. ar trebui să fie simplu și clar. Logo-ul tău va arăta grozav chiar și atunci când este mic. Luați în considerare cât de mici sunt imaginile de profil din feedul dvs. de Twitter sau Facebook.
Pentru logo-ul dvs., utilizați un fundal transparent. Acest lucru vă va permite să îl plasați oriunde pe site-ul dvs. web și nu doar într-o zonă albă.
Ar trebui să obțineți cel mai bun fișier logo posibil. Ar trebui să arate grozav în tipărire și dimensiuni mari. Poate fi copiat și realizat în versiuni mai mici pentru paginile site-ului web, bloguri, rețelele sociale și postările de blog.
Pentru a face logo-ul dvs. să se amestece cu restul de pe site-ul dvs. web, utilizați culorile mărcii și culorile site-ului.

Încercați diferite modele de logo pentru a găsi pe cel care se potrivește cel mai bine mărcii și site-ului dvs.

Companiile folosesc o varietate de modele de logo. Poate doriți să încercați unele dintre aceste opțiuni atunci când vă creați logo-ul.

Logo-ul Wordmark

Un logo de wordmark poate fi un logo unic, doar text. Un logotip grozav poate fi creat prin combinarea numelui dvs. unic de marcă cu anumite fonturi și culori.

Aceasta este o opțiune excelentă dacă creați singur un logo pentru site-ul dvs. web. Este ușor și direct.


Logo Apple

Semnele picturale sunt de obicei folosite pentru a identifica o organizație folosind o ilustrație sau o pictogramă. Acest tip de logo este folosit de multe companii precum Apple, Nike și Audi.Combinație a ambelor

Sigla Dell

Aceste sigle sunt cele mai populare. Aceste logo-uri combină litere sau cuvinte într-un aspect iconic. Exemple de astfel de logo-uri includ Doritos și Pizzahut.

Alegeți stilul potrivit pentru logo-ul dvs

Va trebui să fiți realist în ceea ce privește modul în care vă proiectați logo-ul. Deși poate părea simplu să folosești un cuvânt, este important ca logo-ul tău să fie distinctiv pentru a-ți înregistra marca comercială.

O pictogramă poate fi desenată pentru a fi utilizată în logo-ul dvs. Pentru a crea o imagine de marcă unică, totuși, va trebui să aveți abilități puternice de design.

Folosim atât pictograme, cât și semne verbale pentru propriile noastre mărci. Compania noastră soră OptinMonster are un logo cu o mascota pe un semn verbal.

Sigla OptinMonster

Să ne uităm la câteva moduri diferite în care poți crea logo-uri cu aspect profesional pentru site-ul tău web fără a angaja un designer.

  1. Realizarea unui logo personalizat folosind Constant Contact

Logo Maker de la Constant Contact vă permite să creați sute de opțiuni pentru logo-ul dvs. Este complet gratuit. Este complet gratuit de utilizat și de descărcat sigla finală.

Apoi, introduceți numele mărcii dvs. Dacă doriți, puteți adăuga un slogan.

Vor fi afișate șase eșantion de logo-uri din care puteți alege.

Creatorul de logo-uri Constant Contact a creat șase logo-uri

Ce se întâmplă dacă nu vă place niciuna dintre aceste sigle? Pentru a vedea mai multe opțiuni, faceți clic pe butonul „Mai multe 6”. Acest lucru poate fi repetat de câte ori doriți.

Constant Contact a creat și nouă logo-uri suplimentare

Faceți clic pe logo-ul care vă place după ce l-ați găsit.

Va apărea apoi editorul de logo. Puteți vedea diferite versiuni ale logo-ului dvs. în partea dreaptă a ecranului.

Editor pentru logo-ul Constant Contact

Faceți clic pe imagine pentru a încărca una dintre aceste versiuni în editor.

Secțiunea „Nume” din editor vă permite să ajustați înălțimea liniei, dimensiunea fontului, spațierea literelor. Vă puteți împărți logo-ul pe mai multe linii dacă conține mai multe cuvinte.

Acesta este logo-ul nostru, din nou cu un font mai mic și mai multă spațiere între litere.

Logo Constant Contact cu unele modificări la litere

Faceți clic pe file pentru a edita alte elemente ale logo-ului dvs. Pentru a ajusta dimensiunea sau poziția simbolului, faceți clic pe „Simbol”.

Modificarea poziției simbolului în logo

Am simțit că aspectul logo-ului nostru ar arăta grozav cu un slogan. Acesta a fost ceea ce am adăugat la fila „Slogan”.

Editorul vă permite să schimbați culorile logo-ului dvs. Veți vedea diferite opțiuni de culoare, iar producătorul de logo-uri va crea o schemă de culori pentru dvs.

Faceți clic pe „Explorați teme de culoare” pentru a vedea mai multe opțiuni.

Puteți alege diferite culori pentru Constant Contact LogoMaker

După ce sunteți mulțumit de logo-ul dvs., faceți clic pe butonul „Previzualizare” din partea de sus. Previzualizarea vă va arăta cum ar putea arăta logo-ul dvs. pe site-ul dvs. web, pe rețelele de socializare, cărți de vizită, căni și alte articole.

Faceți clic pe X din partea de sus a ecranului pentru a închide previzualizarea. Logo-ul tău poate fi descărcat făcând clic pe butonul „Descărcare” din colțul din dreapta sus. Este complet gratuit.

Fișierul A.zip va conține sigla dumneavoastră în formate PNG sau SVG. Un fișier SVG poate fi mărit la orice dimensiune doriți, fără a compromite calitatea. Cum să adăugați un fișier SVG la WordPress?

  1. Utilizați Tailor Brands pentru a crea un logo pentru site-ul dvs

Creatorul de logo-uri Tailor Brands este simplu și direct. Deși este complet gratuit, va trebui să plătiți pentru logo-ul final. Puteți plăti doar 9,99 USD

Accesați Tailor Brands Logo Maker și introduceți numele companiei dvs. Faceți clic pe „Design!” buton.

Creatorul de logo-uri Tailor Brands

Apoi, vi se va cere să vă alegeți industria și, opțional, o scurtă descriere a companiei dvs. Aici, am ales „Resurse umane”.

Creatorul de logo al Tailor Brands vă permite să intrați în industria dvs

Apoi, alegeți tipul de logo pe care îl doriți. Creatorul de logo poate fi folosit doar pentru un tip de opțiune. Cu toate acestea, puteți oricând să vă întoarceți și să modificați opțiunile mai târziu.

Alegerea tipului logo-ului dvs

Dacă selectați „Pe baza pictogramei” aici, vă va solicita să selectați o pictogramă. Industria dvs. va determina selecția pictogramei, dar o puteți modifica folosind caseta de căutare.

Faceți clic pe pictograma care vă place și faceți clic pe „Următorul”.

Alegeți o pictogramă pentru a vă reprezenta logo-ul

Următorul pas este să alegeți imaginea pe care o preferați dintr-o selecție de opțiuni de font. Acesta este primul pas dacă ați ales să creați un logo bazat pe nume sau pe bază de inițială.

Alegeți stilurile de font preferate

Pur și simplu faceți clic pe fontul care vă place de fiecare dată. După ce ați finalizat procesul, veți vedea o scurtă animație în timp ce logo-ul dvs. este realizat.

Tailor Brands vă ia doar câteva secunde pentru a vă crea logo-ul

În continuare, logo-ul tău va fi afișat. Pentru a vedea planurile de preț și pentru a edita sigla, faceți clic pe „Love It”. Derulați în jos la dreapta pentru mai multe opțiuni.

Logo-uri Tailor Brands

Vă puteți personaliza logo-ul cu diferite fonturi, stiluri, machete și alte opțiuni. Puteți schimba pictograma pe care ați selectat-o ​​anterior cu una nouă.

  1. Creați un logo personalizat pentru site-ul dvs. folosind Looka

Looka vă permite să creați un logo online în câteva minute. Anterior a fost cunoscut sub numele de Logojoy.

Instrumentul Looka, precum Tailor Brands, este gratuit, dar va trebui să plătiți pentru descărcarea logo-ului dvs. Prețurile încep de la 20 USD

Pur și simplu vizitați site-ul web Looka și introduceți numele companiei dvs. în caseta de căutare.

Uite, începe

Apoi, alegeți tipul dvs. de afacere.

Tip de afacere

Pentru a trece la pasul următor, faceți clic pe butonul „Continuați”.

Conectați-vă prin Twitter, Facebook sau Google pentru a crea un cont.

Alegeți stiluri de logo

Vor fi apoi afișate un număr de logo-uri care au fost generate automat pentru utilizarea dvs.

Looka Logos

Încercați diferite culori și simboluri dacă niciunul dintre aceste logo-uri nu funcționează pentru dvs.

Looka are mai multe logo-uri

Aceste opțiuni vor fi utilizate în modele noi și vor apărea la sfârșitul listei. Looka vă va afișa un buton pentru „Vedeți modificările” pe care puteți face clic pentru a accesa acestea.

Pur și simplu treceți cursorul peste o siglă pentru a-l face al dvs. Apoi faceți clic pe „Personalizați” pentru a accesa editorul.

Editor de logo

Editorul de tragere și plasare vă permite să ajustați dimensiunea fontului, să selectați un fundal transparent, să schimbați familia de fonturi, să adăugați sau să eliminați pictograme și multe altele.

Puteți edita designul de câte ori doriți și îl puteți împărtăși altora pentru o părere suplimentară. După ce sunteți mulțumit de design, faceți clic pe butonul „Cumpărați” din dreapta sus pentru a descărca și cumpăra logo-ul dvs.

Va trebui să plătiți 65 USD dacă doriți o versiune transparentă.

  1. Creați un logo personalizat folosind Hatchful de la shopify

Shopify este o platformă de comerț electronic binecunoscută. Hatchful este un instrument gratuit care vă permite să creați logo-uri. Acest instrument vă permite să creați logo-uri uimitoare pentru site-ul dvs. web fără abilități de design.

Mai întâi trebuie să accesați pagina web Hatchful a Shopify și să faceți clic pe butonul „Începeți”.

Hatchful începe

Apoi, alegeți tipul dvs. de afacere. Puteți utiliza cea mai apropiată potrivire dacă nu puteți găsi potrivirea exactă.

Spatiu de afaceri

Hatchful vă va cere apoi să selectați un stil vizual pentru logo. Alegeți un stil care se potrivește cel mai bine cu aspectul și industria site-ului dvs.

Stiluri din care să alegeți

Apoi, introduceți numele companiei și sloganul (opțional).

Introduceți numele companiei dvs

În continuare, veți fi întrebat unde doriți să vă utilizați logo-ul. Pentru a continua, selectați opțiunea „Magazin online sau site web”.

Utilizați opțiuni

Vrăjitorul vă va analiza apoi răspunsurile și vă va prezenta câteva mostre de logo-uri din care să alegeți. Pentru a edita în continuare oricare dintre aceste sigle, puteți alege să selectați.

Mostre de logo

Veți putea vedea o previzualizare a logo-ului dvs. și veți putea folosi instrumentele de editare din coloana din stânga. Editați textul, adăugați o imagine, adăugați simboluri și schimbați fundalul.

Hatchful vă permite să vă editați logo-ul

După ce sunteți mulțumit de design, puteți face clic pe „Următorul” pentru a descărca fișierele logo-ului.

După crearea unui cont gratuit, fișierele logo-ului vă vor fi trimise în curând. Veți primi fișierul zip, care include logo-ul dvs., precum și o pictogramă de site sau favicon și imagini pentru conturile dvs. de socializare.

  1. Canva: Cum să creați un logo pentru site-ul dvs. web

Canva este un instrument online pentru crearea de design grafic. Puteți crea cu ușurință imagini pentru site-ul dvs. folosind instrumentele ușor de utilizat oferite de Canva.

Puteți crea un cont Canva de bază gratuit. Acest lucru vă oferă acces la multe șabloane gata făcute care vă vor permite să realizați tot felul de grafice.

Este posibil să doriți să vă înscrieți la Canva Pro pentru a obține cele mai bune rezultate de la Canva atunci când vă creați logo-ul. Puteți să încărcați fonturile și să setați culorile mărcii.

După crearea unui cont, introduceți „Logo” în caseta de căutare.

Căutați un șablon de logo

Canva își va încărca acum interfața de editare prin glisare și plasare cu multe șabloane de logo. Pentru a începe, alege pur și simplu un șablon.

Canva vă permite să alegeți un șablon pentru logo-ul dvs. și să îl editați în Canva

Apoi puteți indica și face clic pe orice element din șablon pentru a face modificări. Puteți roti, redimensiona și decupa elemente.

Din coloana din stânga, puteți adăuga text, pictograme și forme la designul dvs. Rețineți, totuși, că logo-ul dvs. va arăta cel mai bine dacă este simplu.

Adăugați elemente la designul dvs

Este o idee bună să petreceți ceva timp jucându-vă cu instrumentele de design și încercând diferite șabloane. Continuați să lucrați la designul dvs. până când este perfect.

După ce ați terminat, faceți clic pe butonul „Descărcați” pentru a salva imaginea.

Salvați sigla pe computer

Pentru a descărca imagini transparente, alegeți fișierul PNG de înaltă calitate. Logo-ul poate fi folosit pe site-ul dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *